В рамках профорієнтаційної роботи Львівського національного аграрного університету 29 листопада 2018 року відбувся профорієнтаційний захід для випускників коледжів землевпорядного та туристичного фаху.

В корпус землевпорядного факультету прибули випускники з наступних коледжів: Екологічний коледж Львівського національного аграрного університету; Івано-Франківський коледж Львівського національного аграрного університету; Стрийський коледж Львівського національного аграрного університету; Бурштинський енергетичний коледж; Володимир-Волинський агротехнічний коледж; Дрогобицький коледж нафти і газу; Прикарпатський лісотехнічний коледж.

Силами деканату землевпорядного факультету та кафедрами проведено огляд-екскурсію аудиторій, лабораторій, комп’ютерних класів та інших навчальних приміщень землевпорядного корпусу.

Цікавою інформацією про факультет, його досягнення, проблеми і успіхи сьогодення, про перспективи розвитку розповів декан факультету д.е.н., професор М.Г. Ступень. Крім цього, з інформацією про життя і діяльність кафедр факультету виступили завідувачі кафедр та ведучі викладачі.

У випускників коледжів виникали запитання з приводу отриманої спеціальності після закінчення закладу, про навчання в магістратурі, аспірантурі, про умови навчання та проживання студентів. Запитували вони й про можливість займатись художньою самодіяльністю, спортом,  про дозвілля загалом.

Після завершення зустрічі в приміщенні землевпорядного факультету всі випускники перейшли до актової зали головного корпусу Львівського національного аграрного університету, де мали можливість почути про наш заклад від керівництва університету.

Шановні майбутні абітурієнти! Ми будемо раді бачити Вас на навчанні у стінах землевпорядного факультету Львівського національного аграрного університету.