Учні випускних класів шкіл Львівщини, Тернопільщини та інших областей з’їхалися на День відкритих дверей до Львівського національного аграрного університету, зокрема і на землевпорядний факультет.
В нашому університеті учні ознайомились з напрямами навчання та з умовами конкурсного відбору, відвідали факультети та кафедри закладу.
На землевпорядному факультеті майбутніх абітурієнтів радо зустріли декан факультету, завідувачі кафедр, викладачі та студенти.
В розмові з учнями шкіл декан, професор М.Г. Ступень розповів про важливість отримання вищої освіти як для них особисто, так і для країни, про особливості вибору майбутньої професії та вищого навчального закладу для продовження навчання.
Випускникам школи було надано вичерпну інформацію про Львівський національний аграрний університет, його структуру, основні напрямки підготовки фахівців, умови вступу, навчання, проходження навчальних і виробничих практик. Основний акцент було зроблено на тих можливостях і перевагах, що їх пропонує студентам землевпорядний факультет університету.
Корисними і пізнавальними виявились кольорові буклети університету та факультету, завдяки яким учні змогли познайомитися зі спеціальностями закладу, зокрема 193 «Геодезія та землеустрій» та 242 «Туризм», а також із майже 100-річною історією землевпорядного факультету, його структурними підрозділами.
Інтерес у учнів викликала інформація про особливості навчання на землевпорядному факультеті, про навчальні програми, а особливо – про сучасні магістерські програми, які наближені до європейських зразків.
Зустріч зі випускниками пройшла в теплій та дружній атмосфері.
Дякуємо адміністраціям шкіл за співпрацю!