З 12 березня 2019 р. на базі землевпорядного факультету ЛНАУ проходить практика студентів Державної вищої техніко-економічної школи в Ярославі (Польща) у кількості 8 осіб та студентів землевпорядного факультету під керівництвом завідувачів кафедр П.П. Колодія та Р.Б. Таратули, а з польської сторони – заступника директора Марека Банаса, доктора інженерії Моніки Балаведер та доктора інженерії Катажини Матковської.

В департаменті архітектури та розвитку містобудування облдержадміністрації учасники практики взяли участь у презентаціях на теми «Впровадження та розвиток геоінформаційної системи у Львівській області» та «Ведення містобудівного кадастру».

У Головному управлінні Держгеокадастру у Львівській області практикантів ознайомили зі земельно-кадастровою документацією, яка формується та ведеться у відповідних відділах.

У Відділі Держгеокадастру м. Львова студенти мали можливість ознайомитися із процесом реєстрації земельних ділянок, формуванням обмінного файлу та видачі витягів з Державного реєстру земельних ділянок.

Студенти також побували на Високому замку, де знаходиться базовий пункт геодезичної мережі м. Львова.