На землевпорядному факультеті Львівського національного аграрного університету проходить І Всеукраїнська студентська конференція «Перспективи та напрями збалансованого розвитку територій».

З привітальним словом виступив декан факультету, професор Михайло Григорович Ступень, який зазначив важливість наукових досліджень серед молодих людей-студентів.

На пленарному засіданні були присутні науковий актив і молоді дослідники з числа найбільш допитливих студентів землевпорядного  факультету та коледжів Львівського НАУ (Екологічний коледж,  Івано-Франківський коледж), а також їх наукові керівники.

За своєю спрямованістю конференція була націлена на пошук креативних ідей і талантів в економічній науці, які здатні у майбутньому стати запорукою конкурентного злету нашої держави та її входження до авторитетного клубу європейських держав. Зокрема, тематика студентських доповідей включала обговорення основних питань використання та охорони земель населених пунктів, аналізу і перспектив розвитку різних видів туризму.

За результатами підведення підсумків конференції видається університетський збірник тез доповідей найкращих студентських робіт.­

За особливо цікаві і науково сильні роботи та за активну участь у конференції студенти нагороджуються грамотами, а наукові керівники – сертифікатами про участь у конференції.