На землевпорядному факультету в рамках Міжнародного студентського наукового форуму «Студентська молодь і науковий прогрес в АПК», який цьогоріч проходив 17-19 вересня 2019 р., відбулась студентська конференція «Проблеми використання та охорони земельних ресурсів».

У конференції взяли участь бакалаври і магістри нашого факультету. На заході були присутні представники інших закладів, таких як: Національний університет «Львівська політехніка», Золочівський коледж Львівського НАУ, Стрийський коледж Львівського НАУ, Екологічний коледж Львівського НАУ. Всього на засідання присутніми були 73 студенти та 21 науковий керівник.

Учасників конференції привітали декан факультету проф. М.Г. Ступень, завідувачі кафедр.

Основна тематика наукових доповідей студентів на конференції стосувалась питань використання ГІС-технологій у геодезії, проблем сільськогосподарського землекористування, проблемних питань розвитку об’єднаних територіальних громад, проблем ефективного використання та охорони земель, проблем та перспектив розвитку туризму та інших актуальних питань регулювання земельних відносин.

Слід відмітити багатоманіття методів дослідження зазначених проблем, які використали автори. Доповідачами підготовлено цікаві матеріали, які супроводжувалася відео- та аудіопрезентаціями.

Із заключним словом виступила відповідальна за студентську наукову роботу в. о. доцента кафедри туризму Н.П. Хомич, яка підвела підсумки пленарного засідання і вручила доповідачам грамоти з подякою від керівництва Університету та  факультету.

Щиро вітаємо учасників конференції та їх керівників і бажаємо подальших професійних здобутків.