В рамках профорієнтаційної роботи на землевпорядному факультеті 22 жовтня 2019 відбулась зустріч зі студентами екологічного коледжу Львівського національного аграрного університету.

Зустріч із майбутніми абітурієнтами розпочалася з привітального слова декана факультету професора М.Г. Ступеня, завідувачів кафедр факультету. Цікавою інформацією про факультет, його досягнення, проблеми і успіхи сьогодення, про перспективи розвитку поділились зі студентами викладачі кафедр. Декан факультету наголосив на тому, що наші випускники отримують широкий спектр знань із оформлення прав на землю, здійснення грошової оцінки землі, складання картографічних матеріалів із використанням високотехнологічного геодезичного обладнання та ГІС-технологій, топографічної зйомки тощо.

Студенти могли наочно ознайомитись із новітніми геодезичними приладами, програмним забезпеченням, яке використовують в навчальному процесі. Була презентована навчальна література, яка стосується предметів, які вони вивчають в коледжі.

Отже, чекаємо майбутніх випускників екологічного коледжу Львівського національного агарного університету в стінах землевпорядного факультету.