13 листопада 2019 р. у Львівському національному аграрному університеті на землевпорядному факультеті пройшов традиційний День відкритих дверей, на якому майбутні студенти разом із вчителями мали змогу дізнатись про ЛНАУ, його можливості, факультети та спеціальності, особливості вступної кампанії 2020 року, а також особисто поспілкуватись із викладачами та студентами землевпорядного факультету.

Привітав гостей заходу декан факультету, професор Михайло Григорович Ступень, який розповів про основні переваги навчання на землевпорядному факультеті та побажав відповідального ставлення до вибору майбутньої професії.

Докладніше про цьогорічні умови вступу розповіли завідувачі кафедр. Також вони відповіли на численні запитання гостей.

Подальша робота Дня відкритих дверей продовжилася безпосередньо на кафедрах і в лабораторіях факультету. Увагу учнів було акцентовано на використанні у навчальному процесі сучасного програмного забезпечення. Випускники мали можливість побувати в комп’ютерних класах, методичному кабінеті та аудиторіях.

Отже, чекаємо майбутніх випускників у стінах землевпорядного факультету. І щиро сподіваємось, що сьогоднішні гості – це майбутні абітурієнти університету, котрі покликані стати інженерами-землевпорядниками.