Землевпорядний факультет Львівського національного аграрного університету приєднався до вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні – тих, що загинули за честь, за волю, за право бути українцем.

Відкрита виховна година під назвою «Небесна сотня – в пам’яті назавжди» проходила в корпусі землевпорядного факультету в аудиторії №» 1 зі студентами І і ІІ курсу (наставники – доц. М.С. Богіра і доц. О.О. Костишин). Були присутні декан факультету проф. М.Г. Ступень, заступник керівника відділу з організації виховної роботи студентів з художньо-естетичного виховання В.В. Солонецький, доц. кафедри управління земельними ресурсами М.В. Смолярчук та студенти.

Захід розпочався вшануванням пам’яті загиблих хвилиною мовчання. Згадали усіх, хто віддав своє життя впродовж останніх років.

Землевпорядний факультет має своїх героїв. Серед них – Андрій Карабінович, випускник 2013 року, який героїчно загинув під Іловайском у 2014 році, та Василь Пелеш, випускник 2017 року, який втратив у полоні правицю. І ще багатьох наших земляків-героїв згадали ведучі цього дійства.

Душевним і незабутнім був виступ Христини Пустовит, яка виконала музичний твір. На завершення свята ведуча Ольга Вовк прочитала поезію «Небеса».

Декан М.Г.Ступень подякував студентам і викладачам кафедри управління земельними ресурсами за підготовлену і проведену урочисту виховну годину «Небесна сотня – в пам’яті назавжди».