Щиро вітаю професорсько-викладацький склад кафедри землеустрою Львівського національного аграрного університету зі знаменною подією – 70-річчям від дня заснування кафедри! Упродовж семи десятиліть кафедра землевпорядного проєктування, а згодом (з 2016 р.) – землеустрою, залишається потужним центром освіти і науки, зі стін якого вийшли тисячі спеціалістів, знаних і шанованих не тільки в нашій державі, а й далеко за її межами. Це фахівці широкого профілю: і інженери, і економісти, і юристи, і представники влади, які нині виконують завдання земельної реформи в Україні.

Сімдесят років самовідданої праці Вашого колективу – це яскравий приклад високого професіоналізму, таланту, вміння розвивати в студентах якості дослідника і талант проєктувальника, смак художника і акуратність працівника. Запорукою Вашого успіху стало велике бажання творити та розвивати науку, нести світло знань та умінь молоді, робити добро людям і вчити їх долати перешкоди.

У цей святковий день дозвольте побажати Вам – мудрим та авторитетним фахівцям – міцного здоров’я, творчої наснаги, здійснення всіх задумів, вірних соратників та однодумців, надії на щасливе майбутнє!

Щиро зичу колективу кафедри нових наукових звершень, професійних успіхів, здійснення найпрекрасніших сподівань та задумів на благо рідного університету, українського народу, зміцнення та процвітання України!

Щастя Вам, радості, родинного затишку, добра та благополуччя!

З повагою і найкращими побажаннями

 ректор ЛНАУ, академік  НААНУ В.В.Снітинський