На землевпорядному факультеті 17 лютого 2021 року кафедрами земельного кадастру та геодезії та геоінформатики організований та проведений науково-комунікативний захід «Зустріч зі стейкхолдерами освітньої програми» (у форматі круглого столу).
Метою заходу було залучення до продуктивної та конструктивної дискусії стейкхолдерів освітньо-професійної програми спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» всіх освітніх рівнів – «Бакалавр», «Магістр» та «Доктор філософії» (Phd).
В заході взяли участь: в.о. декана землевпорядного факультету Н.Є. Стойко, завідувачі кафедр геодезії та геоінформатики (П.П. Колодій), земельного кадастру (Р.Б. Таратула), землеустрою (М.С. Богіра), а також науково-педагогічні працівники факультету, розробники освітньо-професійних програм, випускники, здобувачі вищої освіти.
Серед запрошених гостей були присутні зовнішні стейкхолдери:
- сертифіковані інженери-геодезисти ТзОВ «Західземпроєкт» – Андрій Романович Тішаєв, Степан Андрійович Шарко.
- інженери-землевпорядники ТзОВ «ТЕРРАЗЕМ» – Марта Степанівна Пирожик, Роман Юрійович Таратула.


Процес взаємодії зацікавлених сторін – держави, освіти та стейкхолдерів – в межах землевпорядного факультету реалізується через участь стейкхолдерів у всіх етапах реалізації освітньої траєкторії:
- ознайомлення, обговорення, внесення пропозицій при розробці освітніх програм та навчальних планів в межах спеціальності факультету;
- залучення зовнішніх стейкхолдерів до лабораторних та практичних занять;
- проведення всіх видів практик на підприємствах, що є потенційними місцями для працевлаштування здобувачів вищої освіти;
- реалізація дуальної форми навчання з подальшим працевлаштуванням молоді;
- забезпечення академічної доброчесності.