Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня землевпорядника!
Уже понад сім десятиліть у стінах нашого університету здійснюється підготовка інженерів-землевпорядників – професіоналів, які об’єднують землю і людей, навчають, як розумно і не виснажливо використовувати земельні ресурси, забезпечувати їхнє  збереження, охорону й відтворення.
У цей день приємно згадати усіх, хто започатковував, формував, удосконалював і розвивав університетський освітній простір у сфері землевпорядкування. А сьогодні ви продовжуєте їхні напрацювання. У ваших лавах компетентні фахівці й віддані справі люди, які щоденною наполегливою працею забезпечують якісну землевпорядну освіту і розвивають науку в галузі землеустрою, кадастру та охорони земель.
То ж від щирого серця вітаю вас, мудрих та авторитетних фахівців! Бажаю міцного здоров’я, творчої наснаги, здійснення всіх задумів, вірних соратників та однодумців на освітянській і науковій нивах! Бажаю не зупинятися на досягнутому, дотримуватися найвищих стандартів у роботі та успішно розвиватися відповідно до останніх вимог часу!

З повагою і найкращими побажаннями
ректор ЛНУП Володимир Снітинський