На факультеті землевпорядкування та туризму Львівського національного університету природокористування відбулась Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Використання й охорона земельних ресурсів: актуальні питання науки та практики».
У конференції взяли участь науковці з закладів вищої освіти України, представивши наукові матеріали з питань землеустрою, планування використання земель, адміністрування землекористування, кадастру і оцінки земель, охорони і моніторингу земель, геодезичного і картографічного забезпечення земельно-кадастрових робіт.
На основі аналізу результатів наукових досліджень, які учасники конференції подали у своїх матеріалах, прийнято ухвалу:
- Продовжувати розвивати спільну науково-освітню діяльність між закладами вищої освіти України, де здійснюється підготовка фахівців з геодезії та землеустрою, сприяючи розвитку і впровадженню різних форм кооперації наукових досліджень, особливо в умовах воєнного стану.
- Продовжувати обмін досвідом із сучасних проблем землеустрою, кадастру, геодезії, планування землекористування між науковцями через проведення спільних наукових досліджень і написання наукових статей.
- Сприяти обміну інноваційними та інформаційними технологіями у науковій і навчальній сферах.
- Створювати необхідні умови для навчання та розвитку молоді, популяризувати наукову діяльність і виховувати патріотів через зв’язок освіти з науковими дослідженнями, залучаючи студентів, магістрів, аспірантів до вирішення наукових проблем, пов’язаних із використанням й охороною земельних ресурсів.
За результатами конференції сформовано електронний збірник матеріалів (https://drive.google.com/drive/folders/138kP4AnuxoFS9pkBzpLFP-IKwYo3kfET?usp=sharing), кожному учаснику видано сертифікат.
Дякуємо за участь у даному заході. Бажаємо успіхів, розвитку, процвітання, миру і розширення кордонів співпраці!