3 червня 2022 р. відбулось обговорення освітньо-наукової програми «Геодезія та землеустрій» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій». В онлайн-зустрічі взяли участь гарант ОПП, доцент кафедри земельного кадастру Олександра Ковалишин, члени робочої групи (декан факультету землевпорядкування та туризму Наталія Стойко, завідувач кафедри геодезії та геоінформатики Павло Колодій, завідувач кафедри земельного кадастру Руслана Таратула), а також стейкхолдери (Антон Третяк, професор кафедри управління земельними ресурсами та земельного кадастру Білоцерківського національного аграрного університету, член-кореспондент НААН України, Тарас Євсюков, декан факультету землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України, Андрій Мартин, завідувач кафедри землевпорядного проєктування Національного університету біоресурсів і природокористування України, Андрій Попов, професор кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Миколаївського національного аграрного університету, Андрій Дорош, Інститут землекористування Національної академії аграрних наук України).
Під час зустрічі обговорено питання стосовно удосконалення освітньо-наукової програми, враховуючи рекомендації, відзначені в експертному висновку галузевої експертної ради. Акцентувалась увага на структурі та змісті освітньої програми, зокрема щодо навчальних дисциплін, які відповідають цілям та очікуваним результатам діяльності за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій».
Дякуємо учасникам засідання за слушні пропозиції. Висловлені думки будуть враховані під час перегляду освітньої програми і навчального плану підготовки докторів філософії з геодезії та землеустрою.