6 квітня 2022 року відбулась зустріч науково-педагогічних працівників факультету землевпорядкування та туризму, під час якої обговорювались питання організації роботи в період воєнного стану.
Керівник Навчально-методичного відділу з забезпечення якості вищої освіти ЛНУП Олег Микула розкрив основні завдання під час дистанційної роботи, зокрема:
- доповнення матеріалів для дистанційного вивчення навчальних дисциплін на платформі Moodle;
- проведення відкритого освітнього процесу з висвітленням інформації на сторінках кафедр сайту університету;
- перерозподіл навантаження науково-педагогічних працівників з урахуванням змін в освітніх програмах у частині підсумкової атестації здобувачів освіти ОС «Бакалавр» та обговорення пропозицій щодо проведення/заміни/перенесення навчальних й виробничих практик;
- обговорення проєктів освітніх програм на 2022–2023 н. р. зі стейкхолдерами та внесення змін в ОП для подальшого їх затвердження.
Декан факультету Наталія Стойко акцентувала увагу на виконанні індивідуальних планів науково-педагогічних працівників, зокрема: якісне проведення навчальних занять в дистанційному режимі; видання навчально-методичної літератури; публікація наукових статей та участь у наукових заходах для висвітлення результатів наукових досліджень; проведення запланованих факультетських заходів з питань освіти і науки; здійснення керівництва науковою роботою студентів та аспірантів, залучаючи їх до університетських, всеукраїнських та міжнародних науково-освітніх та науково-практичних заходів; проведення виховної роботи зі студентами, залучаючи університетського психолога та капелана.
Також подано інформацію про можливість участі у відкритих онлайн-курсах від провідних університетів і партнерів Coursera, що є однією з форм неформальної освіти для студентів і аспірантів, а також підвищення кваліфікації для викладачів.