21 березня 2022 року відбулась виробнича нарада науково-педагогічних працівників факультету землевпорядкування та туризму Львівського національного університету природокористування, на якій обговорювались наступні питання:
- Організація освітнього процесу за дистанційними технологіями для всіх форм і рівнів вищої освіти, керуючись чинними нормативно-правовими актами МОН України та ЛНУП.
- Здійснення поточного контролю результатів навчання та відпрацювання пропущених занять здобувачами вищої освіти.
- Підготовка програми атестаційного екзамену студентів РВО «Бакалавр» спеціальностей 193 «Геодезія та землеустрій», 242 «Туризм».
- Виконання викладачами і аспірантами наукової роботи, публікація статей у наукових журналах «Архітектура і сільськогосподарське будівництво», «Аграрна економіка», інших журналах. Обговорено результати проведення Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Використання й охорона земельних ресурсів: актуальні питання науки та практики».
- Проведення виховної роботи в академічних групах, акцентуючи увагу на онлайн-зустрічах із практикуючим психологом університету для покращення психоемоційного стану у період війни.
- Можливість вивчення в університеті освітніх компонентів усіх освітніх програм, які реалізуються у ЛНУП, для здобувачів вищої освіти, педагогічних та науково-педагогічних працівників ЗВО із зони активних бойових дій, діяльність яких тимчасово припинена.