25 листопада 2021 року відбулась онлайн-зустріч зі студентами спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» випускної групи З-41 Стрийського фахового коледжу Львівського національного аграрного університету.
Під час зустрічі викладачі факультету землевпорядкування та туризму провели бесіду про можливість продовжити навчання на факультеті для здобуття ступеня бакалавра, а у майбутньому – і магістра.
Декан факультету Наталія Стойко розповіла про можливості працевлаштування за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій», акцентуючи увагу на важливості продовження навчання для професійного зростання у майбутньому, а також ознайомила з умовами вступу 2022 року.
Завідувач кафедри геодезії та геоінформатики Павло Колодій ознайомив студентів із освітньо-професійною програмою «Геодезія та землеустрій», за якою випускники коледжу продовжать навчання, розповів про матеріально-технічну базу факультету, про можливості використання сучасних геодезичних приладів під час аудиторного навчання та навчальних практик, про міжнародну співпрацю.
До бесіди долучився заступник декана факультету Роман Ступень, який розповів про наукову, громадську та виховну діяльність, а також про різностороннє студентське дозвілля в університеті.
Дякуємо колегам і студентам Стрийського фахового коледжу ЛНАУ за чудову атмосферу та цікаве спілкування.