12 листопада 2021 р. відбулося відкрите конкурсне лекційне заняття з дисципліни «Геодезія». Лектор – к.е.н., в.о. доцента кафедри геодезії та геоінформатики Іван Рій.
Відкрите лекційне заняття проведено режимі Zoom-конференції в академічних групах ЗВ-21, ЗВ-22, ЗВ-12сп спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» РВО «Бакалавр».
Тема лекції – «Будова, перевірка та дослідження точних теодолітів типу Т5, Т2».
Лектор на високому рівні педагогічної майстерності, у доступній та зрозумілій для здобувачів вищої освіти формі подав матеріал. Під час проведення лекції використовувалася відеопрезентація.
На лекційному занятті були присутні: керівник навчально-методичного відділу з забезпечення якості вищої освіти, доцент Олег Микула, декан факультету землевпорядкування та туризму ЛНАУ, доцент Наталія Стойко, завідувач кафедри геодезії та геоінформатики, доцент Павло Колодій, доценти кафедри геодезії та геоінформатики Роман Ступень, Олександр Бочко, Зоряна Рижок, доцент кафедри землеустрою Олександра Костишин.
У процесі обговорення лекції відзначено, що заняття проведене на належному науково-методичному рівні та заслуговує позитивної оцінки.