16 лютого 2023 року викладачі й здобувачі третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» факультету землевпорядкування та туризму взяли участь у роботі науково-практичного семінару. На заході були присутні студенти 1-4 років навчання, гарант ОПП, професор кафедри земельного кадастру Олександра Ковалишин, члени робочої групи: в.о. декана факультету землевпорядкування та туризму Павло Колодій, завідувач кафедри землеустрою Мирослав Богіра, завідувачка кафедри земельного кадастру Руслана Таратула, в.о. завідувача кафедри геодезії та геоінформатики Роман Ступень.
Мета зустрічі – ознайомлення аспірантів з навчальним процесом, з роботою підрозділів, які беруть участь в організації навчально-наукового процесу та надають будь-яку допомогу всім здобувачам вищої освіти ступеня доктора філософії. Крім того, було відзначено важливі акценти для проходження повноцінної процедури акредитації освітньої програми за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій».
Такого роду заходи насамперед важливі для молодих науковців, аби допомогти кожному повірити в себе, надихнутися, наповнитися новими ідеями та заручитися необхідною підтримкою, якої потребує кожен, хто став на шлях науки.