Піврічне закордонне стажування доцента кафедри землеустрою Олександри Олександрівни Костишин завершилось виїздом до Бидгоської політехніки імені Яна та Єнджея Снядецьких (Польща). Стажування проходило з грудня 2022 року до червня 2023 року на факультеті інженерного будівництва, довкілля та архітектури під керівництвом доктора, заступника декана Йоланти Ціховської.
Під час тривалого стажування відбувся обмін знаннями та досвідом в сфері використання та охорони земель, налагоджено навчально-наукову співпрацю між факультетами і кафедрами.
15 червня 2023 року у Бидгощі відбулась зустріч викладачів факультету землевпорядкування та туризму ЛНУП доктора економічних наук, професора Олександри Ковалишин та кандидата економічних наук, доцента Олександри Костишин з викладачами кафедри екологічної інженерії та адміністрацією Бидгоської політехніки. У рамках зустрічі обговорено результати стажування, подальшу наукову співпрацю та вручено Олександрі Костишин сертифікат.
Також викладачі відвідали заклад з утилізації медичних відходів в онкологічному центрі, побували на екскурсії у центрі Бидгоща та Торуня, обговорили особливості просторового містобудівного планування в Польщі.