На кафедрі земельного кадастру відбулось обговорення проєктів освітньо-наукової програми ОС «Доктор філософії» та освітньо-професійної програми ОС «Магістр» спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій».
Під час зустрічі були заслухані пропозиції гарантів освітніх програм професора Руслани Таратули та професора Олександри Ковалишин щодо визначення фахових компетенцій та формування освітніх компонентів, а також оновлення освітніх програм спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» відповідно до пропозицій стейкхолдерів, роботодавців, здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників.
В обговоренні взяли участь розробники освітніх програм та стейкхолдер – директор ТОВ «Термін ЛТД» Любомир Кригуль.

Важливим моментом в обговоренні стало питання практичної підготовки магістрів та докторів філософії. Стейкхолдер Любомир Кригуль відзначив важливість проведення практичних занять, навчальних івентів та зустрічей зі здобувачами вищої освіти різних освітніх рівнів як на виробництві, так і у навчальному закладі.
Ним озвучено важливість подальшого використання результатів експертної оцінки при проведенні масової оцінки земель з врахуванням регулювання земельних відносин на перспективу.
Ольга Куліковська наголосила на обов’язковому використанні теоретичних засад формування інформаційного простору на базі геоінформаційних даних та відомостей.
За результатами обговорення враховано пропозиції та внесено зміни до освітніх програм ОС «Доктор філософії» та ОС «Магістр» спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій».