6 березня 2024 року на факультеті землевпорядкування та туризму Львівського національного університету природокористування проходили секційні засідання кафедральних студентських наукових гуртків в рамках Звітної студентської наукової конференції факультету за результатами наукових досліджень 2023 року. Учасниками засідань були здобувачі освітніх рівнів «Бакалавр» і «Магістр».
Нині на факультеті функціонує вісім гуртків: «Землеустрій» та «Управлінець» (кафедра землеустрою), «Геодезія» (кафедра геодезії і геоінформатики), «Галузеві кадастри» (кафедра земельного кадастру), «Туризмознавець» (кафедра туризму), «Іншомовна наукова комунікація фахового спрямування» та «Особливості перекладу науково-технічної літератури» (кафедра іноземних мов), «Галичанка плюс» (кафедра фізичного виховання та довійськової підготовки. Кожен зі студентських наукових гуртків свою роботу провадить відповідно до затверджених тематичних планів роботи.
За результатами кафедральних засідань кожен із гуртків запропонував кращі доповіді для участі у факультетській звітній конференції.