7 березня 2024 року на факультеті землевпорядкування та туризму Львівського національного університету природокористування відбулась Звітна студентська наукова конференція факультету за результатами наукових досліджень 2023 року.
У конференції цьогоріч участь брали студенти різних курсів освітніх рівнів «Бакалавр» та «Магістр». Здобувачі вищої освіти мали можливість представити свої цікаві напрацювання під керівництвом викладачів кафедр факультету. Тематика доповідей була досить різноманітною: «Історія землеустрою України: від стародавніх часів до сьогодення», «Використання та охорона земель в Україні», «Державна реєстрація прав на землю в сучасних умовах», «Оцінка стану природних кормових угідь та особливості їх використання», «Інноваційно-інвестиційні заходи в сучасному землеустрої», «Застосування даних ШСЗ в умовах дії воєнного стану», «Глобальне супутникове позиціонування з використанням даних компанії SpaceX», «Удосконалення методики високоточного нівелювання із застосуванням цифрових нівелірів», «Особливості організації анімаційної діяльності в готельних комплексах», «Застосування мілітарного туризму як методу вивчення історії та культури країни», «Вплив ранкової спеціалізованої гігієнічної гімнастики боксера на навчально-трудову активність і розумову працездатність студентів», «Electronic service application regarding land relations», «Mindful travelling: mental health benefits of tourism». Студенти також доповідали іноземною мовою, що дає їм можливість розвиватись всебічно.
Варто відзначити, що зараз дуже нелегкий час для кожного з нас, проте навіть в таких складних умовах необхідно навчатися, щоб розвивати та відбудовувати Українську державу. Студентська наукова робота й надалі сприятиме розвитку фахових навичок та підвищенню рівня теоретичної підготовки студентів у сфері земельного кадастру, туристичної діяльності та радо чекатиме усіх охочих навчатися та розвиватись за інтересами наукового спрямування кафедр факультету землевпорядкування та туризму.