Сьогодні на факультеті землевпорядкування та туризму проведено урочисте засідання з нагоди Дня землевпорядника, який відзначається щорічно у другу суботу березня. До участі в заході долучились представники адміністрації університету, професорсько-викладацький склад, працівники обслуговуючого технічного персоналу та студенти факультету.
В.о. ректора, професор Василь Лопушняк привітав усю факультетську спільноту з професійним святом. «Від себе особисто та від усього колективу нашого закладу бажаю кожному із Вас професійного зростання, адже землевпорядники – це не лише компетентні фахівці, а й мужні, сильні, сміливі люди, віддані справі, яку обрали за покликом серця. Ваша наполеглива щоденна праця сприяє зміцненню землевпорядної служби, служить запорукою її успішного розвитку. Від Вашого сумління, фаховості, принциповості, наполегливості залежить, як будуть захищені конституційні права та інтереси громадян, як сприйматиме й оцінюватиме народ Ваше служіння йому», – наголосив очільник вишу.

З вітальним словом виступив декан факультету землевпорядкування та туризму Павло Колодій. Він також привітав усіх присутніх, подякував за сумлінну працю і вірність професійному обов’язку та побажав міцного здоров’я, миру, добра і благополуччя, нових трудових досягнень.
Пролунало багато добрих слів про професію землевпорядника від завідувачів кафедр.
Доповнило атмосферу урочистого заходу відзначення працівників і студентів факультету грамотами від в.о. ректора університету, декана факультету, Головного управління Держгеокадастру у Львівській області та від Всеукраїнської спілки сертифікованих інженерів-землевпорядників.
Ми неодмінно святкуватимемо наше професійне свято, як в старі добрі часи! Ось тільки спочатку дочекаємось перемоги. Ніколи, ніхто і ніщо не переможе нашу справжню, щиру та найкращу Україну! І для цього ми повинні максимально мобілізувати наші зусилля, кожен на своєму фронті, у своїй щоденній праці.