15-16 вересня 2023 року Львівська аграрна палата відзначила свій 25-річний ювілей. Святкування проходило в робочій обстановці – у формі міжнародної конференції «Нові виклики та можливості для співпраці в аграрній галузі у час війни. 25 років разом з Львівською аграрною палатою» на базі Львівського національного університету природокористування. Долучились до заходу понад 150 учасників – фермерів, уповноважених представників Львівської аграрної палати та аграрних палат шістнадцяти областей України, представників влади, органів місцевого самоврядування, експертів проєктів та програм міжнародної технічної допомоги, провідних науковців аграрних ЗВО.

У ході зустрічі обговорювалась діяльність палати в умовах війни. Запрошені гості розповіли присутнім про міжнародний досвід розбудови аграрних палат та можливості для Львівщини, наголосили на умовах та можливостях для розвитку сільськогосподарського виробника, сільських територій загалом.
Так, про активну підтримку розвитку фермерства на селі свідчить трансформація особистих селянських господарств в сімейні фермерські господарства. За кількістю сімейних ферм Львівщина є лідером серед регіонів України. Під час конференції понад десяток виробників крафтової продукції Львівщини, з якими працює палата, представили свою продукцію. Домашній сир, натуральна пастила, фрукти з власного саду, соки, м’ясні смаколики, солодощі, мед, чай, хліб – усім цим охочі могли поласувати і таким чином дізнатись більше про місцевих агровиробників.
В межах конференції Львівська аграрна палата, Львівський національний університет природокористування та дев’ять громад Карпатського регіону Львівщини підписали Меморандум про співпрацю. Він має на меті визначити відносини, обов’язки та напрями співробітництва партнерів Меморандуму в питанні підвищення правової свідомості та інформування громадян з питань захисту біорізноманіття транскордонних територій України та розвитку зеленого туризму.