«Природа – могутнє джерело пізнання, яке через спілкування розкриває людині свої таємниці й робить її більш чутливою до навколишнього світу. Людина – частина природи, потяг до всього живого закладений у ній від самого народження».
Саме під таким гаслом 11 травня 2023 року студенти I та II курсу спеціальностей «Екологія» та «Технології захисту навколишнього середовища» відвідали Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді «ЛОЦЕНТУМ».
Метою даного заходу було поглибити знання та сформувати компетентності з навчальних дисциплін «Біологія», «Заповідна справа» та «Соціоекологія».
Під час екскурсії відвідали зоокуток, дендропарк та пташник вольєрного типу. Студенти отримали безліч позитивних вражень від безпосереднього спілкування з мешканцями контактного зоокутка, ознайомились із рослинами, сортами дерев і кущів у саду, а також оглянули теплицю-оранжерею.
Організаторами події були викладачі кафедри екології: доцент, к.б.н. Наталія Панас, в.о. доцента, к.с.-г.н. Ірина Саламаха та в.о. доцента, к.с.-г.н. Юстина Жиліщич.