У Міжнародний день студентів команда здобувачів вищої освіти Львівського НУП у складі студентів факультету землевпорядкування та туризму Дарії Кобринчук (гр. Тур-21), Діани Притули (гр. Тур-22сп) й студентів факультету агротехнологій та екології Софії Дударчук (гр. Еко-21), Максима Луцана (гр. Тз-21) взяла участь у інтелектуальному квізі «Друзі ведмедів».

Ведмежий притулок «Домажир» 17 листопада 2023 року відсвяткував День студента незвичайним чином, зібравши студентів із різних закладів вищої освіти Львова з метою популяризації екологічних знань та захисту тварин.

Студенти змагалися у знаннях про навколишнє середовище, зоозахист, екологічні події минулого та сучасності. Питання були різноманітними та цікавими, а відповіді на них вимагали глибоких знань та розуміння. Прогулянка осіннім лісом була справжнім подарунком для всіх учасників заходу. Студенти змогли побачити цих могутніх тварин у їхньому природному середовищі існування.

Квіз «Друзі ведмедів» став чудовою нагодою не лише дізнатися більше про цих чудових створінь, а й підтримати їхню боротьбу за виживання.