Андрій Ярославович Шимечкозаступник завідувача кафедри фізичного виховання та довійськової підготовки, cтарший викладач, голова спортивного клубу «ЛНУП», відповідальний за спортивно-масову роботу.

Основні дисципліни: Фізичне виховання студентів І-II курсів; Футбол; Мініфутбол чол., жін.; Теніс настільний чол., жін.

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

У 1994 році закінчив Львівський державний інститут фізичної культури за спеціальністю «Фізичне виховання» з присвоєнням кваліфікації «Викладач фізичної культури і спорту».

У 1994 році згідно з державним розподілом як молодший спеціаліст був скерований на роботу викладачем фізичної культури у Волицьку СШ (Мостиський р-н, Львівська обл.).

У 1996 році пройшов за конкурсом на заміщення вакантної посади викладача кафедри фізичного виховання Львівського державного аграрного університету.

З 2005 року – старший викладач кафедри фізичного виховання Львівського державного аграрного університету.

Читає навчальну дисципліну «Фізичне виховання» для студентів I-II курсів денної форми навчання всіх спеціальностей.

У 2019 році пройшов підвищення кваліфікації у Львівському національному університеті ім. І. Франка. Тематика підвищення кваліфікації: «Сучасні форми і методи викладання навчальної дисципліни “Фізичне виховання”».

Напрям наукових досліджень: класифікація техніко-тактичних дій футболістів масових розрядів.

Автор близько 60 наукових і навчально-методичних праць для студентів та викладачів.

 

Основні публікації:

Шимечко А.Я. Психологічна підготовка футболістів. Проблеми формування здорового способу життя молоді : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 200-літтю розвитку плавання у Львові. Львів, 2020. С. 3.

Шимечко А.Я. Організація і методика проведення змагань з футболу : методичні рекомендації для вищих навчальних закладів і тренерів ДЮСШ. Львів, 2020. 20 с.

Шимечко А.Я. Методи самостійної підготовки студентів, які займаються футболом : методичні рекомендації для студентів ВНЗ. Львів, 2017. 24 с.

Шимечко А.Я. Спортивні ігри за спрощеними правилами : методичні рекомендації для викладачів та студентів вищих навчальних закладів. Львів, 2019. 21 с.

Шимечко А.Я., Шафранський І.В. Фізкультурно-оздоровчі заняття для студентської молоді з відхиленням у стані здоров’я. Проблеми формування здорового життя молоді : матеріали VІІ Всеукраїнської наук.-практ. конф. студентів, магістрантів та аспірантів. Львів, 2017. С. 126. 

Шимечко А.Я., Чапля І.Ю. Професійно орієнтована фізична підготовка студентів ВНЗ. Теоретико-методичні основи організації фізичного виховання молоді : матеріали XI Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 70-річчю кафедри фізичного виховання та спорту / за заг.ред. Р.Р. Сіренко. Львів : ЛНУ імені Івана Франка, 2020. 136 с.