e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
У 2014 році закінчила Львівський національний аграрний університет і здобула кваліфікацію магістра за спеціальністю «Землеустрій та кадастр».
Кандидат економічних наук із 2019 року.
Вчене звання доцента кафедри геодезії і геоінформатики присвоєно у 2020 році.
Призначена на посаду доцента кафедри геодезії і геоінформатики 2020 року.
Голова Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених ЛНУП.
Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 8 років, у цьому закладі – 8 років.
Основні навчальні курси, які веде: «Математична обробка геодезичних вимірів», «Вища геодезія».
Сфера наукових інтересів: застосування геоінформаційних систем в управлінні сільськогосподарським землекористуванням; математичні методи моделювання та обробки геодезичних вимірів; удосконалення оцінки сільськогосподарських угідь в умовах трансформації земельних відносин.
Отримала сертифікат В2, який підтверджує достатньо високий рівень володіння іноземною (англійською) мовою, у 2019 році.
У 2018 та 2019 рр. пройшла стажування у Державній вищій техніко-економічній школі ім. Броніслава Маркевича (Республіка Польща).
З квітня 2019 року до лютого 2020 року – піврічне міжнародне стажування у Вищій інженерно-економічній школі в Жешуві.
2022 р. пройшла стажування на кафедрі дистанційного зондування Землі та екологічної оцінки інституту інженерії навколишнього середовища Варшавського університету природничих наук (Республіка Польща) у рамках програми міжнародного стипендіального обміну для кандидатів наук та науково-педагогічного персоналу (PROM).
Лауреат обласної премії молодим ученим і дослідникам за наукові досягнення, які сприяють соціально-економічним перетворенням у регіоні й утверджують високий авторитет науковців Львівщини в Україні та світі.
Член Західного геодезичного товариства та Львівської обласної спілки землевпорядників, сільськогосподарський експерт-дорадник з питань землевпорядкування.

Авторка 117 публікацій, з них 87 наукових і 28 навчально-методичного характеру, зокрема 16 відображено у періодичних виданнях, які включені до наукометричних баз Scopus або Web of Science.
ORCID ID: 0000-0003-0733-5658
ResearcherID: X-3227-2019
Scopus Author ID: 57211634542