e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
1994 р. здобув кваліфікацію інженера-землевпорядника.
Кандидат економічних наук із 1999 року.
Вчене звання доцента кафедри управління земельними ресурсами присвоєно у 2005 році.
Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 28 років, у цьому закладі – 28 років.
Основні навчальні курси, які веде: «ГІС і бази даних», «Інфраструктура геопросторових даних».
Основні напрями наукових досліджень: застосування методів та технологій геодезії і геоінформатики у розробці і вдосконаленні теоретико-методологічних засад земельних відносин, забезпечення збалансованого розвитку територій та інших секторів економіки; розробка та вдосконалення методик геодезичних робіт та ГІС-технологій для забезпечення землеустрою, земельного кадастру та моніторингу земель; просторовий розвиток територіальних громад та вдосконалення методів управління земельними ресурсами в період економічних трансформацій.
Член Спілки землевпорядників України.
Член Західного геодезичного товариства Українського товариства геодезії і картографії.
2019 р. – стажування у AGH University of Science Technology (Польща).
Пройшов підвищення кваліфікації на теми: «Організація навчального процесу у закладах освіти за допомогою сучасних інноваційних технологій, інтегрування різних систем та платформ у єдине навчальне середовище», «Використання платформи Zoom для дистанційного навчання та роботи. Користування платформою Moodle. Методика ведення занять у дистанційному режимі. Самостійна робота».
2021 р. – підвищення кваліфікації у Kaunas University of Applied Sciences (Литва); стажування на тему EOS-володіння програмним комплексом ArcGIS Pro.
Автор близько 150 наукових і навчально-методичних праць, із них: 97 наукових і 55 навчально-методичного характеру, зокрема 5 презентовано у періодичних виданнях, які включені до наукометричних баз Scopus або Web of Science, 6 монографій у співавторстві та 4 навчальні посібники у співавторстві.

ORCID ID: 0000-0001-9847-9520
Google Scholar: scholar.google.com/citations?user=2d5wd2AAAAAJ
Scopus: www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=57216509217