На базі структурного підрозділу кафедри геодезії і геоінформатики, що функціонує у Закарпатській регіональній філії ДП «Українське державне аерогеодезичне підприємтво», в.о. завідувача Роман Ступень разом з доцентами Олександром Бочком, Зоряною Рижок, Іваном Роєм та в.о. доцента Світланою Станько обговорили зі стейкхолдером Іваном Проданцем освітньо-професійні програми (ОПП) за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій».

У рамках обговорення ОПП керівником Закарпатської регіональної філії ДП «УкрДАГП» було запропоновано активно використовувати можливості мережі активних референцних GNSS станцій від ZAKPOS для роботи в режимі RTK під час проходження здобувачами вищої освіти навчальних практик та проведення лабораторних занять з дисциплін «Геодезія», «Вища геодезія», «Супутникова геодезія» та «Електронні геодезичні прилади» для виконання ними інженерно-геодезичних та топографічних робіт масштабів 1:500 – 1:2000 на території навчального геодезичного полігону.

Крім того, під час зустрічі було обговорено навчальні плани ОПП, робочі програми освітніх компонент, що викладають на кафедрі геодезії і геоінформатики, а також визначено напрями майбутньої наукової співпраці.