26 квітня 2024 року доценти Олександр Бочко, Зоряна Рижок, Іван Рій та Світлана Станько разом із в.о. завідувача Романом Ступенем провели виїзний семінар у Закарпатській регіональній філії ДП «Українське державне аерогеодезичне підприємство» у рамках співпраці між кафедрою геодезії і геоінформатики ЛНУП та вищезгаданим підприємством.
Під час зустрічі з керівником підприємства Іваном Івановичем Проданцем було обговорено навчальні плани ОПП, робочі програми освітніх компонент, що викладають на кафедрі геодезії і геоінформатики, а також визначено напрями майбутньої наукової співпраці.

Варто відзначити, що таке залучення практиків з виконання топографо-геодезичних робіт до обговорення та оновлення навчальних планів, проведення гостьових лекцій та семінарів, а також організації виробничих практик та стажувань для здобувачів вищої освіти забезпечує створення умов для академічної мобільності студентів і викладачів, участі в конференціях, а також для розвитку спільних наукових проєктів та грантів на основі спільних досліджень і публікацій, що в перспективі сприятиме підвищенню якості освіти та наукової діяльності.