28 листопада 2022 р. відбулася Міжнародна наукова конференція на тему «Інформаційні технології та менеджмент у вищій освіті та науці» у м. Фергані (Узбекистан).
У конференції взяли участь науковці закладів вищої освіти та науково-дослідних установ, а також практичні працівники з України, Республіки Польща, Республіки Молдова, Латвійської Республіки, Литовської Республіки, Республіки Узбекистан, Киргизької Республіки, Республіки Таджикистан.
Кожний учасник конференції отримав електронний збірник тез конференції та сертифікат із зазначенням обсягу підвищення кваліфікації (15 годин – 0,5 кредиту ECTS).
Збірнику тез присвоєно міжнародний стандартний номер книги ISBN європейським видавництвом «Izdevnieciba “Baltija Publishing”».
Професор Богдан Шуневич (Львівський національний університет природокористування) у співавторстві з доцентом Наталею Рак (Національний університет «Львівська політехніка») виступили на конференції з доповіддю на тему «Сучасний відбір навчальних матеріалів для студентів закладів вищої освіти», яка присвячена питанню використання матеріалів українських і закордонних платформ масових відкритих онлайн-курсів і ЮТюб-каналів у освітньому процесі українських ЗВО та, зокрема, у згаданих вище двох львівських закладах вищої освіти.