16 березня 2023 р. на кафедрі іноземних мов Львівського національного університету природокористування відбувся черговий науковий семінар, організований доцентом кафедри іноземних мов Наталією Городецькою. Тематика семінару – «Інноваційні науково-методологічні аспекти у дослідженні терміносистеми сфери аграрної економіки та оптимізація процесу навчання іноземної мови з урахуванням сучасних педагогічних та психолінгвістичних засад».

Колектив кафедри обговорив можливості досліджень наукових аспектів методологічної, термінологічної та психолінгвістичної складових в умовах сьогодення. В рамках заявленої проблематики присутні активно обговорювали, аналізували, коментували та обмінювалися думками з приводу найактуальніших проблем сучасних досліджень у сферах методики, термінології та психолінгвістики. З доповідями виступили доцент кафедри Ірина Турчин та старші викладачі Мар’яна Опир і Мар’яна Лісевич.

Основними напрямами для тематичних дискусій були: розкриття актуальних питань укладання лексикографічних джерел, проблеми творення новітніх термінологічних одиниць та психолінгвістичні аспекти.