Кафедра іноземних мов ЛНУП 20-22 червня 2023 року взяла участь у Міжнародному форумі освітян і роботодавців «Дистанційна освіта майбутнього: виклики та перспективи» за проєктом CBHE Erasmus+ DEFEP «Дистанційна освіта майбутнього: кращі практики ЄС у відповідь на запити сучасних здобувачів вищої освіти і представників ринку праці». Серед організаторів форуму – Львівський національний університет природокористування. Мета форуму – сприяння розвитку дистанційної освіти шляхом інтеграції кращих практик ЗВО, держави, бізнесу та громадського суспільства України, Молдови та країн ЄС.

Серед спікерів ЗВО України виступала перша проректорка нашого університету Ірина Федів. Пані Ірина презентувала актуальну, інформативну та цікаву доповідь про тенденції розвитку дистанційної освіти та цифровізації у ЛНУП, а про також трансформаційні процеси в системі нашого ЗВО, корпоративну дистанційну освіту тощо.

Безперечно, зазначена конференція – це чудова нагода акумулювати кращі ідеї для кращих рішень дистанційної освіти, поділитись досвідом та отримати більше актуальної інформації, яка допоможе розвинути та значно покращити освітній процес, якісно вдосконалити різні форми навчання.