Відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України разом з Міністерством цифрової трансформації України в межах партнерства з Cambridge University кафедра іноземних мов ЛНУП у серпні поточного року подала заявку на приєднання до рекомендованої МОН України платформи та запропонувала здобувачам освіти вивчати іноземну мову за дуже популярним сучасним курсом, призначеним для молоді та дорослих, – Empower.

Cambridge English Empower – це загальний курс англійської мови, що являє собою унікальне поєднання захоплюючого матеріалу для роботи в аудиторії з персоналізованою онлайн-практикою, що дозволяє студентам досягати послідовного та вимірюваного прогресу.

В основі курсу лежить студентоцентрований підхід. Cambridge English Empower з його унікальним поєднанням навчання та оцінювання ставить студента в центр процесу навчання. Цей підхід орієнтації на студента також застосовується до методології курсу – підручник для студента та додаткові ресурси містять низку навчальних матеріалів, які мотивують студентів, задовольняють їхні мовні потреби та сприяють розвитку їхніх навичок.

Використання зазначеного курсу в освітньому процесі при вивченні англійської мови пропонує додаткову можливість безкоштовно користуватися онлайн-платформою Кембриджського університету. Навчаючись за допомогою English Cambridge Empower, студенти можуть самостійно відстежувати свій прогрес у вивченні англійської. Для цього потрібно завантажити застосунок Quiz Your English, який базується на матеріалах курсу. Деталі – за посиланням.

Приєднатися до платформи Empower можна: якщо ви студент – за посиланням; якщо ви викладач – за посиланням.