Третє засідання семінару на тему «Технології і методи навчання у вищій школі» відбулося 24 квітня 2024 р. за участю Володимира Кухаренка, професора, завідувача лабораторії інноваційних технологій в освіті Харківського національного автомобільно-дорожнього університету. Основними темами засідання були дистанційне, змішане і обернене (перевернуте) навчання, а учасниками – викладачі кафедри іноземних мов та аспіранти першого курсу нашого університету.
Тема доповіді проф. В. Кухаренка стосувалася змішаного навчання. З матеріалами про дистанційне і обернене навчання, запропонованими професором Богданом Шуневичем, викладачі мали можливість ознайомитися на минулорічних семінарах, аспіранти – у дистанційному курсі «Психологія і педагогіка вищої школи».
Під час засідання виникла дискусія учасників семінару стосовно англійськомовної та української термінології згаданих вище видів навчання і, зокрема, змішаного навчання, а також оберненого (перевернутого) навчання.
Записи відеоматеріалів доповідей третього і попередніх двох семінарів за участю, відповідно, проф. Григорія Васяновича (https://lnup.edu.ua/uk/kafinozem2020/newsinozem/6956-newskafinmov240322) і доц. Неоніли Партико (https://lnup.edu.ua/uk/kafinozem2020/newsinozem) розміщені у дистанційному курсі Б. Шуневича «Психологія і педагогіка вищої школи».