На кафедрі технологій у рослинництві факультету агротехнологій та екології ЛНУП відбулася зустріч стейкхолдера факультету, генерального директора ТОВ «Сервіс-Агрозахід» Романа Романовича Проця зі здобувачами РВО «Бакалавр» та робочою групою ОПП «Агрономія». Впродовж зустрічі було обговорено питання удосконалення освітньої програми зі спеціальності «Агрономія» та забезпечення відповідності програмних результатів навчання запитам сучасних агропідприємств.
Стейкхолдер Р.Р. Проць поділився цінним досвідом, ознайомив студентів із роботою очолюваної ним компанії. ТОВ «Сервіс-Агрозахід» – це компанія, яка є офіційним дистриб’ютором багатьох світових компаній-виробників високоякісних засобів захисту рослин, посівного матеріалу, добрив та сільськогосподарської техніки, в тому числі в ексклюзиві.

Також Р.Р. Проць висловив готовність сприяти практичній підготовці здобувачів вищої освіти, надавати можливість проходження виробничої практики на базі ТОВ «Сервіс-Агрозахід» і подальшого працевлаштування випускників.
Дякуємо Роману Процю за співпрацю з ЛНУП.