28 квітня 2022 року в онлайн-режимі відбувся атестаційний екзамен для здобувачів вищої освіти Навчально-наукового інституту заочної та післядипломної освіти спеціальності 242 «Туризм» РВО «Бакалавр». Екзаменаційна комісія здійснювала роботу у такому складі: голова ЕК – к.е.н., доцент Олег Микула; члени ЕК – к.е.н., доцент Оксана Крупа, д.е.н., доцент Роман Ступень, к.е.н., в.о. проф. Мирослав Богіра, д.е.н., доцент Руслана Таратула, к.е.н., доцент Світлана Бугіль; секретар – Ірина Мацелюх.
Хоча екзамен відбувався в умовах воєнного часу, постійно відчувався ризик повітряної тривоги, здобувачам освіти вдалося себе опанувати і показати високий рівень знань. Ми щиро вітаємо наших випускників, бажаємо швидкого отримання диплома бакалавра і впевненого продовження навчання у магістратурі. Саме з цією метою після закінчення екзамену до Zoom-конференції долучилася відповідальний секретар приймальної комісії ЛНУП Юлія Голячук, яка детально розповіла про умови вступу у магістратуру на основі РВО «Бакалавр» у 2022 році.
Ми твердо переконані, що після нашої перемоги туристична галузь України відродиться і потребуватиме чимало кваліфікованих фахівців. Тому сподіваємося зустрітися з нашими бакалаврами у новому навчальному році.