9 травня 2022 року під час виховної години у групі Тур-11 здобувачі вищої освіти разом з куратором, к.е.н., доцентом Людмилою Погребняк згідно з планом проведення виховних годин розглянули й обговорили тему «18 травня – Міжнародний день музеїв».
З цікавими і пізнавальними презентаціями виступили наставник академічної групи Л.В. Погребняк, а також студенти Софія Вовк, Євгенія Чеканьова, Анна Честнокова. В обговоренні взяли участь усі студенти групи. На виховній годині були присутні: деканеса факультету землевпорядкування та туризму Наталія Стойко, заступниця декана з виховної роботи Олександра Костишин, завідувачка кафедри туризму Оксана Крупа та усі викладачі кафедри туризму.
Загалом студенти дізнались багато нового та унікального про музеї світу і України зокрема. Студенти висловили свої міркування щодо важливості проведення таких інформативних тематичних заходів.
На завершення куратор Людмила Погребняк зробила оголошення про проведення конкурсу вишиванки серед здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників Львівського національного університету природокористування «Вишиванка – мій генетичний код».