Ці слова Ліни Костенко сьогодні саме про наших випускників спеціальності «Туризм» РВО «Бакалавр», які в умовах воєнного часу не тільки успішно навчаються, працюють, волонтерять, а ще й впевнено планують продовжувати навчання у стінах рідного університету.
Так, 18 травня 2022 року здобувачі вищої освіти академічних груп Тур-41 та Тур-32сп склали свій останній іспит з дисципліни «Іноземна мова» у завідувачки кафедри іноземних мов Світлани Добровольської. Знання мов особливо важливе для фахівців у сфері туризму, адже потік іноземних екскурсантів в Україну завжди мав тенденцію до збільшення і після перемоги це буде особливо відчутним.
Після іспиту до онлайн-зустрічі приєдналася відповідальний секретар приймальної комісії ЛНУП Юлія Голячук, яка розповіла про унікальні умови вступу у магістратуру на основі РВО «Бакалавр» у 2022 році без складання Магістерського тесту навчальної компетентності чи, як раніше, ЄВІ. Вона наголосила на тому, що для вступу необхідно лише зареєструвати електронний кабінет, пройти фахове вступне випробування у ЛНУП, подати мотиваційний лист – і все, ви вступили у магістратуру!
Бажаємо нашим випускникам успішно скласти кваліфікаційний екзамен, насолодитися спокійними мирними літніми канікулами, вступити у магістратуру і зустрітися восени у наших аудиторіях.