8 червня 2022 року в онлайн-режимі екзаменаційною комісією було проведено атестаційний екзамен для здобувачів вищої освіти Навчально-наукового інституту заочної та післядипломної освіти спеціальності 242 «Туризм» РВО «Бакалавр» скороченої форми навчання.
До екзамену були допущені всі 13 студентів, які повністю виконали навчальний план. Комісія у складі к.е.н., доцента Олега Микули (голови ЕК), к.е.н., доцента Оксани Крупи, д.е.н., доцента Романа Ступеня, к.е.н., в.о. проф. Мирослава Богіри, д.е.н., доцента Руслани Таратули, к.е.н., доцента Світлани Бугіль (членів ЕК), Ірини Мацелюх (секретаря ЕК) здійснювала контроль за дотриманням здобувачами встановленого порядку проведення атестаційного екзамену. Студенти продемонстрували високий рівень знань з базових дисциплін.
Таким чином, відбувся ще один екзамен в умовах воєнного часу під загрозою повітряної тривоги. Ми вітаємо наших випускників, бажаємо швидкого отримання диплома бакалавра, не зупинятися на досягнутому і продовжити навчання у магістратурі.
Оскільки вже відомо про остаточні умови вступу і затверджено контрольні дати, то до Zoom-конференції долучилася відповідальний секретар приймальної комісії ЛНУП Юлія Голячук, яка розповіла про умови вступу у магістратуру на основі ступеня бакалавра у 2022 році для спеціальності 242 «Туризм», основну увагу зосередивши на написанні мотиваційного листа.
Ми впевнені, що після перемоги туристична галузь України дуже швидко відродиться і з’явиться потреба у значній кількості кваліфікованих фахівців. Шановні наші бакалаври, до зустрічі на фаховому випробуванні та в аудиторіях у новому навчальному році!