В онлайн-режимі екзаменаційною комісією було проведено атестаційний екзамен для здобувачів вищої освіти денної форми навчання спеціальності 242 «Туризм» РВО «Бакалавр». Комісія у складі к.е.н., доцента Олега Микули (голови ЕК), к.е.н., доцента Оксани Крупи, д.е.н., доцента Романа Ступеня, к.е.н., в.о. проф. Мирослава Богіри, д.е.н., доцента Руслани Таратули, к.е.н., доцента Світлани Бугіль (членів ЕК), Ірини Мацелюх (секретаря ЕК) на належному рівні виконала свою роботу, і екзамен відбувся у встановленому порядку. Здобувачам освіти вкотре вдалося довести високий рівень знань.
Щиро вітаємо наших випускників, які усі роки навчання вражали своїми науковими здібностями, досягненнями, перемогами, креативністю, бажаємо продовжити навчання у магістратурі та надалі розвивати туристичну галузь України.
До Zoom-конференції долучилася деканеса факультету землевпорядкування та туризму Наталія Стойко, яка побажала здобувачам успішно скласти іспит і продовжити навчання у ЛНУП. Також на завершення було запрошено відповідального секретаря приймальної комісії ЛНУП Юлію Голячук, яка деталізувала умови вступу у магістратуру на основі ступеня бакалавра у 2022 році для спеціальності 242 «Туризм», зосередивши основну увагу на контрольних датах і написанні мотиваційного листа.
Тож бажаємо нашим бакалаврам гарного випускного, спокійного літа і мирного навчання у магістратурі!