8 вересня 2022 року к.е.н., доц. Людмилою Погребняк було проведено практичне заняття в навчальній лабораторії «Організації та технології готельно-ресторанної справи» кафедри туризму ЛНУП у групі Тур-21 з дисципліни «Організація ресторанного господарства» на тему «Особливості діяльності, класифікація закладів ресторанного господарства».
Під час заняття студенти наочно розглянули наступні питання:
1. Галузеві особливості та класифікація закладів ресторанного господарства;
2. Вимоги до закладів ресторанного господарства;
3. Принципи розміщення закладів ресторанного господарства;
4. Характеристика комплексу послуг харчування.
Особливо важливою для здобувачів освіти є наявність та функціонування такої лабораторії, де вони можуть наочно попрактикувати, використати набуті теоретичні знання і відчути себе спеціалістами у сфері ресторанної діяльності.