6 жовтня 2022 року здобувачі вищої освіти спеціальності 242 «Туризм» груп Тур-11 та Тур-12сп з наставником, в.о. доцента Іриною Дидів відвідали Наукову бібліотеку Львівського національного університету природокористування.
Діяльність Наукової бібліотеки ЛНУП спрямована на задоволення інформаційних потреб здобувачів вищої освіти, аспірантів, науково-педагогічних працівників та інформаційне забезпечення навчально-виховного і наукового процесів з відповідних дисциплін, які необхідні для повноцінного навчання.
Цікаво для студентів було відвідати музей стародруків, який налічує близько 10 тис. книжок. Також здобувачам вищої освіти представили електронний читальний зал з доступом до електронних каталогів, посібників, підручників, монографій, навчально-методичних матеріалів викладачів, міжнародних баз даних та мережі Інтернет.
Щиру подяку хочемо висловити директору бібліотеки Марії Грицевич за проведену цікаву екскурсію та можливість ознайомитись з історією бібліотеки та способами обслуговування. Хочемо також подякувати усім працівникам бібліотеки за їх старанну працю та застосування інноваційних підходів у використанні бібліотечного фонду.