11 листопада 2022 року згідно з графіком відкритих занять завідувачка кафедри туризму, доцент Оксана Крупа провела відкриту лекцію з дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень в туризмі» для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм» рівня вищої освіти «Магістр». Розглядалася запланована тема «Форми впровадження результатів дослідження у практику та їх ефективність», зокрема питання про необхідність впровадження результатів наукових досліджень, оцінку ефективності наукового дослідження, апробацію наукових матеріалів, складання і подання заявки на винахід.

Оскільки магістранти зараз перебувають на дистанційному навчанні, то лекційне заняття було проведено в онлайн-форматі з використанням платформи Zoom. Окрім здобувачів групи Тур-51, були присутні викладачі кафедри туризму – доценти Світлана Бугіль, Оксана Березівська, Юлія Боруцька, Ірина Дидів.

Для зручності сприйняття лекційне заняття супроводжувалося презентацією, в якій було представлено основні важливі терміни, класифікації, приклади зі застосування в туристичній сфері. Здобувачі мали можливість скористатися опцією Zoom «підняти руку» або написати в чаті, якщо була потреба зупинитися на деяких моментах більш детально. Варто зауважити, що для домашнього опрацювання матеріалу після занять весь необхідний освітній контент із цієї навчальної дисципліни (конспект лекцій, методичні рекомендації, покликання на корисні інтернет-ресурси, рекомендована література) розміщений на дистанційній платформі Moodle.

Загалом лекція була прочитана на належному рівні, а її мета досягнута.