20 грудня 2022 року відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти Навчально-наукового інституту заочної та післядипломної освіти спеціальності 242 «Туризм».

Роботи успішно пройшли перевірку на плагіат і попередній захист на кафедрі. Працювала екзаменаційна комісія у складі голови ЕК Олега Микули, членів ЕК Руслани Таратули, Романа Ступеня, Оксани Крупи, Світлани Бугіль, Оксани Березівської, секретаря Ірини Мацелюх.

Здобувачі освіти виконали свої роботи на актуальні теми щодо функціонування та перспектив діяльності туристично-рекреаційної сфери, а їхні доповіді супроводжувалися відповідними презентаціями. Зважаючи на цікаві виступи, які викликали жваве обговорення, екзаменаційною комісією було поставлено низку запитань, особливо у контексті бачення фахівцями напрямів розвитку та геопросторової організації туризму і рекреації країни загалом та Львівщини зокрема.

Щиро вітаємо наших новоспечених магістрів і бажаємо їм доброго працевлаштування та подальшого кар’єрного зростання у мирній Україні!