Екзаменаційна сесія – це період складання екзаменів з основних дисциплін, які здобувачі вищої освіти вивчали протягом навчального семестру. Екзамени є необхідним елементом зворотного зв’язку у процесі навчання. Вони визначають відповідність рівня набутих здобувачами знань, умінь та навичок вимогам нормативних документів щодо вищої освіти і забезпечують своєчасне коригування навчального процесу.

З 6 до 23 лютого 2023 року здобувачі освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання складали екзаменаційну сесію за I семестр 20222023 навчального року. Згідно з навчальним планом здобувачі успішно склали екзамени з наступних дисциплін: «Туризмологія» (доцент Галина Дудич), «Управління проєктами в туризмі» (доцент Оксана Березівська), «Управління інноваціями в туризмі» (доцент Оксана Крупа), «Управління туристичними дестинаціями» (доцент Світлана Бугіль). Попри складні умови навчання в осінньому семестрі, такі як повітряні тривоги та відключення світла, здобувачам вищої освіти вдалося з’явитися на екзамени, які відбувалися в очній формі, і продемонструвати високий рівень знань.

Вітаємо здобувачів РВО «Магістр» з успішним завершенням I семестру 20222023 навчального року! Бажаємо міцного здоров’я, успіхів у навчанні та цікавих наукових досліджень у майбутньому!