22 лютого 2023 року відбулася зустріч групи забезпечення та гаранта ОПП «Туризм і рекреація» зі здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 242 «Туризм». Гарант освітньої програми Оксана Крупа ознайомила здобувачів зі змістом освітньої програми, загальними та спеціальними компетентностями, програмними результатами навчання та структурно-логічними схемами, звернула увагу здобувачів на механізм обрання вибіркових дисциплін та їхній перелік. Було ініційовано дискусію зі здобувачами щодо їхнього бачення й розуміння професійних компетентностей магістра з туризму та рекреації.

Гарант Оксана Крупа розповіла здобувачам про їхнє право самостійно обирати дисципліни вільного вибору, що забезпечує формування індивідуальної освітньої траєкторії, нагадала про нормативні документи з організації освітнього процесу, які розміщені на сайті університету.

Здобувачі вищої освіти, скориставшись своїм правом свободи висловлювання, озвучили власні думки щодо якості освітньої діяльності за 242 спеціальністю та внесли пропозиції для удосконалення ОПП.

Під час зустрічі відбулося жваве та продуктивне обговорення освітньо-професійної програми «Туризм і рекреація» другого (магістерського) рівня вищої освіти.