2 березня 2023 року викладачами кафедри туризму ЛНУП в рамках співпраці зі стейкхолдерами було організовано та проведено виїзне інтегроване навчально-практичне заняття у ТзОВ «МАРС» згідно зпрограмами навчальних дисциплін «Організація готельного господарства», «Організація туризму», «Сервісологія», «Технологія продажів у туризмі», «Організація ресторанного господарства», «Управління конкурентоспроможністю туристичних підприємств», «Маркетинг у туризмі», «Туристичне краєзнавство» для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм». У поїздці взяли участь здобувачі академічних груп РВО «Бакалавр» та викладачі кафедри – завідувачка Оксана Крупа, доценти Оксана Березівська, Світлана Бугіль, Юлія Боруцька, в.о. доцента Ірина Дидів.

Працівники підприємства гарно зустріли допитливу молодь і обговорили основні питання щодо організації та надання готельно-ресторанних послуг. Також присутні мали змогу ознайомитись з історією створення закладу, особливостями функціонування структурних підрозділів, принципами роботи рецепції, ресторанів, різноплановим номерним фондом, процесом обслуговування гостей. Пан Юрій провів цікаву екскурсію готельно-ресторанним комплексом, під час якої було продемонстровано номери класу люкс, напівлюкс, стандарт та комфорт, три конференц-зали, які дають можливість проводити ділові заходи, зали ресторану (центральний зал, зелений зал та альтанки), критий басейн та джакузі. Детально розповів про доходи і витрати, ресурси, непрості умови діяльності в карантинних та воєнних умовах.

Висловлюємо величезну подяку керівництву ТзОВ «МАРС», зокрема директору Марті Василівні Литвинюк, за приділений час, розуміння, теплу зустріч, приємне спілкування та смачну каву, а також головному бухгалтеру Юрію за пізнавальні розповіді, цінні поради та детальні відповіді на численні студентські запитання.

Окрема подяка адміністрації Львівського національного університету природокористування та факультету землевпорядкування та туризму ЛНУП за сприяння у проведенні таких необхідних для здійснення якісного освітнього процесу заходів.