Насичений робочий тиждень викладачів кафедри туризму Львівського національного університету природокористування завершився приємною зустріччю з колегами з кафедри економіки та готельно-ресторанного бізнесу Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького, зокрема докторкою економічних наук, професоркою Катериною Анатоліївною Пилипенко.

Завідувачка кафедри туризму ЛНУП Оксана Крупа, доценти Оксана Березівська, Світлана Бугіль, Ірина Дидів щиро зустріли гостю, розпитали про складні умови роботи в час війни, поділилися власними професійними здобутками. В ході розмови виникло багато нових ідей щодо майбутньої співпраці. Автоматично спілкування підійшло до обговорення проєктів освітньо-професійних програм «Туризм і рекреація», яке переросло в активний обмін думками. Обидві сторони висловили своє бачення, гарант занотувала рекомендації професорки Катерини Пилипенко додати освітню компоненту «Основи туризму».

Зустріч науковців плавно перетекла в науковий семінар, коли до них доєдналися доктор економічних наук, професорка, завідувачка кафедри обліку та оподаткування ЛНУП Людмила Гнатишин і доцентка Оксана Прокопишин. Обговорювали стан освіти й освітнього процесу в умовах воєнного стану, новітні методи викладання, зокрема під час онлайн-навчання, інноваційні процеси в сфері туризму, рекреації та готельно-ресторанної справи.

Усі присутні висловили щирі сподівання на подальшу плідну співпрацю для розвитку освіти та виховання молоді у мирній Україні.